toonbankverkoper bouw-en meubelbeslag (m/v)

Aangeboden functie

Je staat in voor de toonbankverkoop van bouw- en meubelbeslag. Je kan advies geven waar nodig en zo een commerciële relatie opbouwen met de klant. Acties & promoties mee helpen uitwerken. Helpen bij het (op)maken van offertes en opvolging. Advies geven, aan de balie/in de winkel en telefonisch.
Tijdsregeling: dag - voltijds.

Vereisten

We zijn op zoek naar een initiatiefrijk persoon die vlot zelfstandig kan werken. Je bent commercieel ingesteld en beschikt over de nodige ervaring. Je steekt graag de handen uit de mouwen, bent bereid om flexibel te werken. Je hebt een basiskennis bouw- en meubelbeslag of schrijnwerk. Je bent liergierig en een basis PC-kennis is vereist. Je werkt in een 5-dagen systeem en je werkt 1 zaterdag in de maand.

Aanbod

Een afwisselende job met grote zelfstandigheid en veelzijdige contacten. Je maakt deel uit van een enthousiast en dynamisch team. Een grondige opleiding, degelijke ondersteuning. Begeleiding door collega's met jarenlange ervaring. Een contract van onbepaalde duur in een stabiele, boeiende, groeiende en toekomstgerichte werkomgeving.
Vergoeding: maandloon.

Solliciteren

Sollicitatiemogelijkheden: via e-mail of schriftelijk
Contactverantwoordelijke: Dhr. Vancraeynest Luc
Telefoon: 0497/44 31 03 of 051/725 726
luc.vancraeynest@claerbout.be