Metaalwaren Claerbout
Over ons

Met een team van 45 medewerkers staan wij elke dag klaar om onze klanten te helpen en professioneel advies te geven bij hun aankoop. Dankzij ons ruim magazijn van 12000m² kunnen wij een zeer breed assortiment van kwalitatief hoogstaande producten aanbieden. Bovendien beschikken wij over een eigen transportdienst en een eigen herstel- en plaatsingsdienst. 

Ruim aanbod
& grote stock

Deur- en meubelbeslag, hang- en sluitwerk, straatmeubilair, signalisatie, artikels voor publieke ruimtes, afsluitingen, ijzerwaren, alu profielen, bevestigingen, werkkledij, handgereedschap, elektrisch gereedschap, werfgereedschap, snijgereedschap, meetinstrumenten, compressoren, stroomgroepen, ladders en steigers,...

De groep van de vakman
menouquin groep

Metaalwaren Claerbout is lid van de Menouquin groep die in totaal meer dan 120 vakhandels telt. Wij richten ons tot de vakman. Een team van 45 medewerkers (waarvan 3 techniekers in de hersteldienst) staat elke dag klaar om onze klanten te helpen en professioneel advies te geven bij hun aankoop.

magazijn

Dankzij ons ruim magazijn van 12000m² kunnen wij een zeer breed assortiment van kwalitatief hoogstaande producten aanbieden.