Menu

PRIME UT ASSET CARE ANTI-DIEFSTAL

De Unpack&Track toestellen zijn krachtige GPS real-time trackers waarmee je activa, voertuigen of personen kunt opvolgen. De kleinste uitvoering is licht in gewicht en spatwaterdicht. De Unpack&Track Fat Boy wordt aangedreven door een hoge-capaciteit Li-Ion batterij. Hij wordt geleverd in een kwalitatief hoogstaande, waterdichte behuizing voorzien van twee krachtige magneten onderaan. De Unpack&Track standaard versie is voorzien van een discrete paniekknop. Wanneer hier op gedrukt wordt, stuurt het toestel een SMS of een email naar éénieder van belang. Bescherm je dierbaren; bescherm je gemoedsrust.

Alle Unpack&Track GPS trackers integreren naadloos met onze online trackingsoftware. Die is speciaal ontworpen voor ultiem gebruiksgemak en levert je de allernieuwste GPS trackingtechnologie. Met een paar muisklikken kan de locatie-update interval gewijzigd worden of kan er een veiligheidsgrens aangegeven worden. Met één druk op de knop kan een gedetailleerd Excel- of Wordrapport gedownload worden en kan men teruggaan in de tijd via de 'history-tool'. Niet alleen kun je via onze online trackingsoftware de locatie controleren met je PC, je kunt zelfs via je mobiel live iedere beweging opvolgen.

Wij geloven in het eenvoudig houden van dingen. De Unpack&Track is al uitgerust met een SIM, dus je hoeft de tracker alleen maar uit de verpakking te halen, aan te zetten en je bent real-time aan het tracken. Unpack&Track staat voor ultieme eenvoud en efficiëntie. Je Unpack&Track GPS real-time tracker wordt met 100 GRATIS locatie-updates geleverd zodat je direct aan de slag kan. Nadien kun je eenvoudig herladen via de online trackingsoftware. Geen maandelijks abonnement, geen verborgen kosten maar een heldere Pay&Go-structuur met éénzelfde gebruiksprijs voor heel Europa.

Technische specificaties

• afmetingen: 67 x 36 x 20mm
• gewicht: 58g
• spatwaterbestendig
• compatibele GSM-netwerken: GSM850/900/1800/1900MHz door heel Europa
• GPS CPU: uBlox GPS all in one
• aantal satellieten: 50
• gevoeligheid: tracking -160dBm; warm start: -160dBm, cold start: -147dBm
• interne batterij: 1300mAh; actief: 4-15 dagen (gemiddeld 7 dagen)

Klik hier voor een demo.

€ 123,93€ 149,96 (incl. 21% BTW)

Prijs op aanvraag

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.