Menu

Mobiele rekken

Met deze mobiele rekken helpt u uw productie te organiseren.

Op elk ogenblik kunt U het werkstuk dat U nodig heeft, uitnemen en daarna in hetzelfde rek weer terugleggen. Dat is handig wanneer U de weggelegde stukken in verschillende volgorde nodig heft of wanneer u niet alle stukken moet hebben. U kunt het mobiele rek vlakbij uw werkplek plaatsen, dat spaart tijd. 

Dankzij de licht lopende zwenkwielen kan één persoon een vol rek veilig verplaatsen naar de werkplek. Zo kunt u met de beide vergrendelbare wielen het wegrollen voorkomen. De met kunststof overtrokken oplegbuizen beschermen uw gevoelige waren. Werkstukken met uitstekend beslag kunnen in verschillende etages veilig worden opgeborgen.

De kunststofcoating van de oplegbuizen is bestand tegen oplosmiddelen en verdraagt klassieke lakken en oliën voor de oppervlaktebehandelng.

Afzonderlijke oplegbuizen kunnen door middel van opsteekbuizen (optie) worden verlengd. Mobiele rekken JOWI kunnen worden geleverd in een speciale uitvoering met tot 1200mm diepe oplegbuizen. De oplegbuizen kunnen na het losdraaien van inbusschroeven worden weggehaald.

De mobiele rekken kunnen naar keuze worden uitgerust met een telescopisch uittrekbaar onderstel T. Een uitgetrokken onderstel T biedt de nodige stabiliteit om het rek te beladen aan de achterkant. Achteraf kan dit niet meer worden ingebouwd.

Prijs op aanvraag

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.