Menu

Makita DDF484RT3J Accu boor- en schroefmachine LXT 18V

Robuuste en krachtige allround boorschroefmachine voor middelzware boor- en schroefwerkzaamheden.

Onderhoudsvrije koolborstelloze motor met elektronische sturing levert meer koppel, behoudt de volle kracht bij linksom draaien en verzet meer werk met dezelfde accucapaciteit.

Robuust aluminium carter.Beveiligingselektronica schakelt de machine uit bij overbelasting om doorbranden van de motor of van de elektronische sturing te voorkomen.

Volledig metalen overbrenging, inclusief metalen schakelring voor snelheidswissel, staat garant voor een uitstekende weerstand tegen tandwielslijtage.

Diverse constructiedetails zoals een volledig waterdichte schakelaar en in hars gegoten elektronische circuits staan garant voor de beste stof- en waterbestendigheid op de markt.

Uitgerust met solide enkelhulzige 13mm snelspanboorkop en automatische asblokkering voor een eenvoudige wissel van boren en bits.Precisie-koppelinstelling in 21 trappen + boorstand.

Meer controle door de elektrische motorrem die de machine dadelijk stopt bij loslaten van de schakelaar.

Tweede generatie ergonomische, naar onder versmallende handgreep met softgrip bekleding, voorzien van gepatenteerd greepbevorderend ribbelprofiel dat de kracht gelijkmatig verdeelt over alle vingers.

Geïntegreerde LED voor comfortabeler werken op slecht verlichte plaatsen.

Geleverd in een stevige, stapelbare opbergkoffer in ABS met versterkingsribben, met vergrendelsysteem om meerdere koffers met elkaar te verbinden.

Geleverd met drie krachtige 5,0Ah Li-ion schuifbatterijen, met elektronische overbelastings-, oververhittings- en diepontlaadbeveiliging en zelfreinigende contacten die garant staan voor een optimale stroomoverdracht.

De krachtige batterijlader bepaalt een individueel laadtraject afhankelijk van de toestand van de batterij en zorgt voor een volledig opgeladen batterij (5.0Ah) in slechts 45 minuten.

€ 425,00€ 514,25 (incl. 21% BTW)

Prijs op aanvraag

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.