Menu

Makita DDF482RMJ Accu boor- en schroefmachine LXT 18V

Robuuste en krachtige allround boorschroefmachine voor middelzware boor- en schroefwerkzaamheden.

Slanke en krachtige vierpolige motor met hoge-dichtheidsmagneten zorgt voor een in deze machineklasse ongeëvenaard koppel.

Volledig metalen overbrenging, inclusief metalen schakelring voor snelheidswissel, staat garant voor een uitstekende weerstand tegen tandwielslijtage.

Uitgerust met solide enkelhulzige 13mm snelspanboorkop en automatische asblokkering voor een eenvoudige wissel van boren en bits.

Precisie-koppelinstelling in 21 trappen + boorstand.Meer controle door de elektrische motorrem die de machine dadelijk stopt bij loslaten van de schakelaar.

Tweede generatie ergonomische, naar onder versmallende handgreep met softgrip bekleding, voorzien van gepatenteerd greepbevorderend ribbelprofiel dat de kracht gelijkmatig verdeelt over alle vingers.

Geïntegreerde LED voor comfortabeler werken op slecht verlichte plaatsen.

Geleverd met 2 krachtige 4,0Ah Li-ion schuifbatterijen, met elektronische overbelastings-, oververhittings- en diepontlaadbeveiliging en zelfreinigende contacten die garant staan voor een optimale stroomoverdracht.

De krachtige batterijlader bepaalt een individueel laadtraject afhankelijk van de toestand van de batterij en zorgt voor een volledig opgeladen batterij (4.0Ah) in slechts 36 minuten.

€ 259,00€ 313,39 (incl. 21% BTW)

Prijs op aanvraag