Menu

Gereedschapswagen

 • meer innovatie voor meer ruimte

- 2 inschuifbare randen: onder een zware belasting schuiven de randen in en verdwijnen deze in het werkblad, zodat u niet gehinderd wordt door de randen wanneer u een lang voorwerp wilt neerleggen (gereedschap, pallet,...)
- 2 vaste opstaande randen: aan de voor- en achterzijde om te voorkomen dat er tijdens het verplaatsen voorwerpen vallen

 • gebruik alle oppervlakken

- het werkblad: op het werkblad is plaats voor 16 schroevendraaiers, verticale accessoires, een bankschroef,...
- de zijkanten: op de geperforeerde zijkant is er plaats voor diverse accessoires en kunnen gereedschappen op haken of rekken bevestigd worden (haken niet meegeleverd).

 • laden

- veilig: nieuwe grip van geanodiseerd aluminium (versterkingsribben en korrelbehandeling voor een langdurige weerstand (dikte 8mm)).
- toegankelijk: opening 100%

 • vergrendeling

- meer bescherming: het slot is ingebouwd in een speciaal hiervoor bedoelde uitsparing, zodat de sleutel niet kan breken
- meer veiligheid: centrale vergrendeling, slot met scharnierende sleutel

 • bumpers soft

Meer bescherming: met de nieuwe soft bumpers van thermoplastisch elastomeer met schokdempende werking: op de 4 hoeken en op de laden die de aluminium grip beschermen.

  Prijs op aanvraag

   

  Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.