Menu

Gas

Sinds juli 2017 kan u voor alle industriële gassen en droogijs terecht bij Claerbout Metaalwaren

Na een jarenlange succesvolle verdeling van de Westfalen producten kunnen wij u mededelen dat de diensten van Lombaert Dirk BVBA en Koolzuurwest sinds 1 juli 2017 worden verdergezet door Claerbout Metaalwaren.

Claerbout Metaalwaren verzorgt de opslag en distributie voor Westfalen BVBA, met als moederbedrijf Westfalen AG. Ondertussen is Westfalen BVBA uitgegroeid tot één van de toonaangevende gasfabrikanten in België.
CO2-GAS OF KOOLZUUR GASFLESSEN

Horeca (bier/frisdranken)
Aquariums
Ontharden (ontkalken van drinkwater)
Diverse toepassingen


INDUSTRIËLE & HUISHOUDELIJKE GASSEN

Verdeler van toebehoren in de wereld van gassen en sanitair Le Lorrain

WESTFALEN BVBA

Opslag en distributie
Verkoop van alle soorten gassen
ANTARGAZ

Lokale verdeler van gasflessen


Bestellen of meer info: gas@claerbout.be of 051 725 726

Droogijs

Bij Claerbout is droogijs altijd voorradig. Droogijs is de gestolde vorm van koolstofdioxide dat wordt samengeperst tot fijne ijsstaafjes of pellets. De staafjes droogijs nemen een temperatuur van -78°C aan en zijn geschikt voor uiteenlopende toepassingen zoals industriële reiniging, industriële koeling, koeling van voedingswaren, labo-onderzoek en medicijntransport. Droogijs, ook wel rookijs genoemd, wordt ook vaak gebruikt voor rookeffecten op evenementen en feesten. Droogijs kan gedurende minimum 48u bewaren.

Bestellen of meer info: gas@claerbout.be of 051 725 726

Prijs op aanvraag

 

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.